union-light

indoor entertainment center

Begin 2019 zijn wij begonnen met een nieuw project! Schuin tegenover ons huidige pand, aan de Gedempte Molenwijk 4A, hebben we een nieuwe hal van ruim 550 M2 erbij. Er is met een groot team een geheel nieuw indoor entertainment center gebouwd. Dit is uniek in het noorden van Nederland.

In deze ‘Battlehouse Arena’ worden de volgende activiteiten gespeeld:

Daarnaast voorzien we onze nieuwe locatie ook van een uitgebreide horecavoorziening met een grote ruime bar en lounges in verschillende thema’s.

Met deze nieuwe voorzieningen kunnen wij als Battlehouse Heerenveen vanaf 30 augustus 2019 ruim 250 gasten gaan bedienen en een uitgebreid entertainment pakket aanbieden. Onze professionele horeca keuken gaat de catering op deze locatie verzorgen. Denk dan aan uitgebreide buffetten, lunches en zelfs live-cooking.

Kortom:

Battlehouse, het indoor entertainment center van het noorden!

 

 

Afbeeldingen

Een impressie van onze nieuwste activiteiten in Battlehouse Arena!

clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop

Waarom kiezen voor Battlehouse?

Voor jong en oud!

Iedereen kan bij Battlehouse Heerenveen wel wat leuks doen! Van een spannende escape-room tot een gezellig potje interactieve Bingo!

Duidelijke prijzen!

Wij hanteren duidelijke en eerlijke prijzen!

Een uniek op maat gemaakt uitje!

Een personeelsfeest of een leuk vriendenuitje? Alles is mogelijk en door activiteiten met elkaar te combineren creëer je samen met ons een uniek uitje speciaal op maat gemaakt.

Lekker eten en drinken!

Naast activiteiten kun je bij Battlehouse Heerenveen natuurlijk ook lekker eten en drinken! Van lunch tot diner en zelfs gourmetten! Niets is te gek! Maar wel zo lekker!

Voor grote en kleine groepen!

Bij ons kun je terecht vanaf 2 personen tot zelfs 200 personen!

clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop

Klantbeoordelingen

Dit zeggen onze klanten:

clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop
💬 Appje sturen?