union-light

Algemene voorwaarden

Bij Lasergame Heerenveen werken we louter op reserveringsbasis. Er zijn geen vaste openingstijden. Reserveren is dus noodzakelijk!

Reserveren is mogelijk door het reserveringsformulier op de website (www.lasergameheerenveen.nl) in te vullen, of telefonisch (06 59 49 39 49). Lasergame Heerenveen is dagelijks telefonisch bereikbaar. Er wordt getracht reserveringen via het reserveringsformulier op de website binnen 48 uur te beantwoorden danwel te bevestigen. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij minimaal 1 week of ten minste 48 uur voorafgaand te reserveren. Indien u kor-ter dan 48 uur vooraf wenst te reserveren dient u telefonisch contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Tekstberichten worden niet in behandeling genomen.

Instructies

Instructies en aanwijzingen van het personeel dienen te allen tijde te worden opgevolgd. Wanneer hier geen gehoor aan wordt gegeven behoudt het personeel van Lasergame Heerenveen het recht u te verwijderen uit de instructieruimte, bar of lasergame arena.

Leeftijdsgrens

Lasergamen is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar en groter dan 1,20m. Bij groepen minderjarigen en kinderfeestjes dienen de ouders, verzorgers en/of begeleiders te allen tijde bij de groep te blijven. De begeleiders zijn in alle gevallen aansprakelijk voor de groep. Per 8 minderjarigen moet er minimaal 1 volwassen persoon de groep begeleiden.

Groepsgrote

Het is mogelijk om met 20 personen tegelijk te lasergamen. Er wordt een minimaal aantal van 5 personen gehanteerd.

Gezondheid

Zwangere vrouwen en mensen met gezondheidsklachten moeten voor zichzelf inschatten of lasergamen voor hen geschikt is. De laserstralen zijn niet schadelijk voor uw gezondheid. Het gebruik van drugs is niet toegestaan. Bij verdenking van drugsgebruik behoudt het personeel het recht de persoon in kwestie niet te laten meespelen en te verwijderen uit het pand. Dit geldt ook voor overmatig alcoholgebruik. Het deelnemen aan het spel en het betreden van de arena geschiedt geheel op eigen risico. Lasergame Heerenveen is niet verantwoordelijk voor lichamelijk letsel en/of schade aan persoonlijke eigendommen.

Betreden Arena

Het betreden van de lasergame arena geschiedt altijd op eigen risico. Lasergame Heerenveen is niet aansprakelijk voor schade aan persoonlijke eigendommen en/of opgelopen

lichamelijk letsel. Bij het spelen van het spel dienen altijd de volgende regels in acht te worden genomen.

• Het is verboden te rennen

• Het is verboden te klimmen

• Geen fysiek contact

• Het is verboden te kruipen, liggen en rollen

 

Persoonlijke eigendommen

Lasergame Heerenveen is niet verantwoordelijk voor diefstal en/of beschadiging aan persoonlijke eigendommen. Het meebrengen van spullen geschiedt op eigen risico. Er zijn kluisjes aanwezig. In geen geval kunt u uw eigendommen achterlaten bij het personeel achter de bar.

Kledingadvies

Wij adviseren u om gemakkelijke kleding en schoenen te dragen tijdens uw bezoek. Het dragen van hakken en slippers wordt ten zeerste afgeraden.

Schade

Lasergame Heerenveen behoudt het recht om schade aan haar eigendommen te verhalen op de aanrichter of de verantwoordelijke daarvan. Hieronder valt ook misbruik van het brandalarm en schade aan brandpreventiemiddelen. Bij diefstal zal de politie worden ingeschakeld.

Aanvangstijd

De tijd die in de bevestiging van uw reservering wordt aangegeven is de aanvangstijd van het door u gereserveerde spel. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om minimaal tien minuten van tevoren aanwezig te zijn. Bij te laat komen kan niet gegarandeerd worden dat het gemiste spel op een ander tijdstip kan worden ingehaald.

Definitief aantal gasten

Voor onze logistiek en organisatie is het van belang dat het juiste aantal personen vooraf bekend is. Het definitieve aantal gasten voor uw bezoek vernemen wij graag een week voor aanvangsdatum. Tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van uw evenement, mits doorgegeven, kunt u met een maximale marge van 10% afwijken van dit definitieve aantal gasten.

Betalingsvoorwaarden

Na ontvangst van de bevestiging zijn alle rekeningen, daaronder mede begrepen rekeningen ter zake annulering of noshow, door de klant en/of gast verschuldigd op het moment dat ze aan hem worden gepresenteerd. Wijzigingen in het BTW tarief worden te allen tijden aan de klant doorberekend. De rekening dient meteen na afloop te worden voldaan, tenzij anders overeengekomen. De eindnota kan op verzoek na uw bezoek worden toegezonden. Indien andere dan contante betaling is overeengekomen dienen alle facturen, voor welk bedrag ook, door de klant binnen 14 dagen na factuurdatum aan Lasergame Heerenveen te worden voldaan. Apart betalen is niet mogelijk.

Annuleringen

Annuleringen moeten telefonisch doorgegeven worden.

• Tot 4 weken voor het arrangement plaatsvindt, kan de opdrachtgever het arrangement annuleren tegen 10% kostenvergoeding van de reserveringswaarde.

• Tot 2 weken voor aanvang is het de opdrachtgever mogelijk tegen 25% kostenvergoeding van de reserveringswaarde van het arrangement te annuleren.

• Indien opdrachtgever binnen zeven werkdagen voorafgaand aan het arrangement gedeeltelijk of geheel annuleert zal ten minste 50% kostenvergoeding a rato van de reserveringswaarde doorberekend worden aan de opdrachtgever.

• Indien opdrachtgever besluit binnen 48 uur het gereserveerde arrangement geheel of gedeeltelijk te annuleren of indien er sprake is van ‘no show’ zal 100% van de reserveringswaarde gefactureerd worden aan opdrachtgever.

Kortingen/waardebonnen

• Zijn alleen geldig bij groepsreserveringen vooraf;

• Zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, acties of kortingen;

• Zijn niet onderling te combineren.

Catering

Lasergame Heerenveen heeft de catering aan verschillende leveranciers uitbesteed. Lasergame Heerenveen kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de uitvoering en inhoud van de catering.

Tarieven

Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud zolang de reservering in optie staat. Na ontvangst van de bevestiging staan de tarieven die gecommuniceerd zijn vast. Tarieven van leveranciers zijn altijd onder voorbehoud, wij zijn genoodzaakt wijzigingen hierin door te berekenen.

Klachten

Indien er een tekortkoming in de uitvoering van de overeenkomst wordt constateert, dient deze zo spoedig mogelijk gemeld te worden bij het aanwezige personeel van Lasergame Heerenveen, opdat deze een passende oplossing kan treffen. Indien de tekortkoming niet binnen redelijke termijn of naar tevredenheid wordt opgelost en afbreuk doet aan de kwaliteit van het arrangement, moet deze zo spoedig mogelijk worden gemeld aan het personeel ter plekke.

Waarom kiezen voor Battlehouse?

Voor jong en oud!

Iedereen kan bij Battlehouse Heerenveen wel wat leuks doen! Van een spannende escape-room tot een gezellig potje interactieve Bingo!

Duidelijke prijzen!

Wij hanteren duidelijke en eerlijke prijzen!

Een uniek op maat gemaakt uitje!

Een personeelsfeest of een leuk vriendenuitje? Alles is mogelijk en door activiteiten met elkaar te combineren creëer je samen met ons een uniek uitje speciaal op maat gemaakt.

Lekker eten en drinken!

Naast activiteiten kun je bij Battlehouse Heerenveen natuurlijk ook lekker eten en drinken! Van lunch tot diner en zelfs gourmetten! Niets is te gek! Maar wel zo lekker!

Voor grote en kleine groepen!

Bij ons kun je terecht vanaf 2 personen tot zelfs 200 personen!

clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop

Klantbeoordelingen

Dit zeggen onze klanten:

Bekijk alle beoordelingen
clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop
💬 Appje sturen?