union-light

Battlehouse Heerenveen is een interactief game-centrum voor zowel kleine als grote groepen (2 tot 200 gasten).

Van kinderfeestjes tot bedrijfsfeesten, van vergaderen in ontspannen sfeer tot actief lasergamen of ontsnappen uit één van onze unieke escaperooms.
Sinds medio 2018 heeft Battlehouse ook een Challenge Café, genaamd de ”Old Sailor”. Hier kan je de uitdaging met elkaar aangaan met bv. de Quiz of een gezellige (muziek)Bingo.

Dit alles kan onder het genot van een hapje en een drankje, van bittergarnituur, lunch of buffet. Kom genieten van onze complete arrangementen of stel zelf je geslaagde uitje samen!

Battlehouse Heerenveen is uniek in de regio, wij staan klaar om van jullie uitje een geslaagd uitje te maken!

Historie

Het pand van Battlehouse Heerenveen aan de Gedempte Molenwijk 13A was vroeger een pakhuis en opslag voor granen en zakken meel. Begin 19de eeuw werd het pand voor het eerst officieel verkocht aan een onroerend goed magnaat. Na de Tweede Wereldoorlog zijn er verschillende bedrijven in gevestigd, waaronder ‘’de Reade Swetser’’, ‘’de Breede Weg’’, ‘’de Barrage’’, ‘’de 7de Hemel’’ en ‘’de Old Sailor’’. De laatste hebben we in ere hersteld en ons multifunctionele Challenge Café ernaar vernoemd.

Het pand komt uit de tweede helft van de 17de eeuw.

Battlehouse Arena

30 augustus 2019 hebben wij ons tweede pand, de Battlehouse Arena, aan de Gedempte Molenwijk 4A geopend. Battlehouse Arena is een indoor entertainment centre met allerlei verschillende activiteiten. Hierdoor is het voor onze gasten mogelijk om een nog vetter uitje samen te stellen!

Waarom kiezen voor Battlehouse?

Voor jong en oud!

Iedereen kan bij Battlehouse Heerenveen wel wat leuks doen! Van een spannende escape-room tot een gezellig potje interactieve Bingo!

Duidelijke prijzen!

Wij hanteren duidelijke en eerlijke prijzen!

Een uniek op maat gemaakt uitje!

Een personeelsfeest of een leuk vriendenuitje? Alles is mogelijk en door activiteiten met elkaar te combineren creëer je samen met ons een uniek uitje speciaal op maat gemaakt.

Lekker eten en drinken!

Naast activiteiten kun je bij Battlehouse Heerenveen natuurlijk ook lekker eten en drinken! Van lunch tot diner en zelfs gourmetten! Niets is te gek! Maar wel zo lekker!

Voor grote en kleine groepen!

Bij ons kun je terecht vanaf 2 personen tot zelfs 200 personen!

clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop

Klantbeoordelingen

Dit zeggen onze klanten:

Bekijk alle beoordelingen
clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop
💬 Appje sturen?