union-light

Wij kennen allemaal wel de bijzondere sport Sumo. Deze van oorsprong Koreaanse vechtsport kent jaarlijks zes grote toernooien, welke vijftien dagen duren per toernooi. In Japan kijken er miljoenen mensen naar deze wedstrijden op de televisie, het is daar dan ook één van de grootste sporten.

Een sumo wedstrijd duurt slechts enkele minuten, maar in die tijd is het hard tegen hard. Trekken, sleuren, duwen, het is toegestaan. Geloof het of niet, maar de worstelaars mogen elkaar zelfs bij de keel grijpen of in het gezicht slaan. Het doel is om elkaar zo snel als mogelijk naar de grond te werken of buiten de lijnen te krijgen. Het is een keiharde sport, waarbij er regelmatig een sumoworstelaar moet worden afgevoerd vanwege een blessure.

Bij ons in de Battlehouse Arena is dat iets bescheidener en wordt er gebruik gemaakt van beschermende pakken en helmen. Wij staan niet toen dat je elkaar in het gezicht slaat of grof geweld toepast. Het gaat om het plezier en de scheidsrechter houdt scherp toezicht!

Bijbehorende arrangementen

Jongeren
Volwassenen
Staat je gewenste arrangement er niet tussen?
clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop

Veelgestelde vragen

Heb je geen antwoord kunnen vinden? Neem dan hier contact met ons op!

 • Wat is Battlehouse Arena?
  Battlehouse Arena is een indoor entertainment center. In dit nieuwe centrum wordt een scala aan nieuwe activiteiten aangeboden: onder andere een nieuwe (horror) escaperoom, een bungee-soccer arena en nog veel meer!
 • Voor wie is Battlehouse Arena?
  Battlehouse Arena is er voor iedereen. Zowel voor jong als oud hebben wij verschillende activiteiten en bijpassende arrangementen!
 • Waar is Battlehouse Arena?
  Battlehouse Arena is te vinden op de Gedempte Molenwijk 4A. Dit is schuin tegenover Battlehouse, wat je vindt op de Gedempte Molenwijk 13A.
 • Wanneer is Battlehouse Arena geopend?
  Battlehouse Arena is officieel geopend op 30 augustus 2019 en je kunt er vanaf nu elke dag terecht om verschillende activiteiten te spelen. Van tevoren een reservering maken heeft onze voorkeur, maar je mag ook zo binnen lopen!
Alle veelgestelde vragen
clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop

Klantbeoordelingen

Dit zeggen onze klanten:

Bekijk alle beoordelingen
clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop
💬 Appje sturen?