union-light

escaperoom voor kinderen vanaf 8 jaar

Vaak kregen wij de vraag of wij naast onze vier escaperooms vanaf 16 jaar ook een escaperoom voor kinderen hebben. Steeds moesten wij mensen teleurstellen. Ons team is hard aan de slag gegaan en eindelijk is ‘ie er:

De mobiele kids escape box!

Lukt het jou en je vriendjes om binnen 30 minuten de code te kraken en de tijd stop te zetten?
Maak teams en speel tegen elkaar (minimaal 4 & maximaal 12 kids)!

Bijbehorende arrangementen

Standaard
Compleet
Staat je gewenste arrangement er niet tussen?
clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op!

  • Doen jullie ook kinderfeestjes?
    Jazeker! We vinden het leuk als jij je kinderfeestje komt vieren bij Battlehouse Heerenveen. We hebben verschillende lasergame-arrangementen waaruit je kan kiezen, denk aan Avatar, Snack, Pannenkoeken of Pizza. Daarnaast hebben een tijdje geleden de Battlehouse Arena geopend, waar je kunt sumoworstelen, mission impossible kunt spelen of de strijd met elkaar aan kunt gaan in de soccer arena! Omdat wij regelmatig de vraag kregen of wij ook een escaperoom hebben voor kids hebben wij de Kids Escape Box gemaakt. Meer dan 1 activiteit kiezen? Wij hebben alvast drie arrangementen voor je samengesteld: Kids Aylon, Kids Lino & Kids Zenon. Zelf activiteiten samenstellen? Super leuk, dat is geen enkel probleem! Ons doel is jou de dag van je leven geven!   Specifieke wensen of vragen? Neem contact met ons op of stuur een offerte!
  • Zitten jullie in het centrum van Heerenveen?
    Zeker weten, midden in het centrum. Je kunt ons vinden op de Gedempte Molenwijk 13A & sinds kort hebben wij ook een pand op de Gedempte Molenwijk 4A!
  • Geven jullie ook waardebonnen uit?
    Heb je zelf een leuke ervaring gehad bij Battlehouse en wil je iemand diezelfde leuke ervaring geven? Er zijn cadeaubonnen te verkrijgen! Je kunt kiezen om een bepaald bedrag cadeau te geven of een specifiek arrangement. Vraag er naar bij één van onze medewerkers of stuur een berichtje.
Naar alle veelgestelde vragen
clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop

Klantbeoordelingen

Dit zeggen onze klanten:

clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop
💬 Appje sturen?