union-light

Zeeslag

Verdedig jouw vloot tijdens dit spannende klassieke zeegevechtsspel. Maak strategische keuzes en probeer alle boten van jouw tegenstander tot zinken te brengen.

Shots

Iedere speler of elk team mag op zijn helft 7 schepen plaatsen. Deze schepen zijn voorzien van (shot)glazen met daarin verschillende soorten drank. Dit hoeft niet per se alcohol te zijn. Het personeel van Battlehouse schenkt de drankjes in.

Elke speler meldt de coördinaten van elk schot. Wanneer de coördinaat goed is, een hit, moet de tegenstander het drankje opdrinken. Wanneer het fout is, een mis, mag de tegenstander.

Wanneer alle coördinaten van een schip zijn geraakt, is het schip gezonken. De eigenaar van het schip deelt dit mee, bijvoorbeeld ´´Je hebt mijn schip laten zinken!´´

Bijbehorende arrangementen

Kids
Volwassenen
Staat je gewenste arrangement er niet tussen?
clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop

Spelregels

Omvang bord

Het spelbord bestaat uit 54 vakjes in totaal, dus 27 per helft.

Het spel wordt gespeeld met 7 boten per helft.

Omvang spelers

Het spel kan gespeeld worden met maximaal 10 personen tegelijk, dus 5 spelers per helft.

Alcohol

Er wordt uitsluitend alcohol geschonken aan spelers welke een leeftijd hebben van 18 jaar.

clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop

Veelgestelde vragen

Heb je geen antwoord kunnen vinden? Neem dan hier contact met ons op!

  • Wat is Battlehouse Arena?
    Battlehouse Arena is een indoor entertainment center. In dit nieuwe centrum wordt een scala aan nieuwe activiteiten aangeboden: onder andere een nieuwe (horror) escaperoom, een bungee-soccer arena en nog veel meer!
  • Voor wie is Battlehouse Arena?
    Battlehouse Arena is er voor iedereen. Zowel voor jong als oud hebben wij verschillende activiteiten en bijpassende arrangementen!
  • Doen jullie ook kinderfeestjes?
    Jazeker! We vinden het leuk als jij je kinderfeestje komt vieren bij Battlehouse Heerenveen. We hebben verschillende lasergame-arrangementen waaruit je kan kiezen, denk aan Avatar, Snack, Pannenkoeken of Pizza. Daarnaast kun je in onze Battlehouse Arena sumoworstelen, mission impossible spelen of de strijd met elkaar aan gaan in de soccer arena! Omdat wij regelmatig de vraag kregen of wij ook een escaperoom hebben voor kids hebben wij de Kids Escape Box gemaakt. Meer dan één activiteit kiezen? Wij hebben alvast drie arrangementen voor je samengesteld: Kids Aylon, Kids Lino & Kids Zenon. Zelf activiteiten samenstellen? Super leuk, dat is geen enkel probleem! Ons doel is jou de dag van je leven geven!   Specifieke wensen of vragen? Neem contact met ons op of stuur een offerte!
Alle veelgestelde vragen
clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop
💬 Appje sturen?