union-light
Wie laat als eerste de boten van de tegenstander zinken?

Zeeslag volwassenen

17.50 p.p.

Verdedig jouw vloot tijdens dit spannende klassieke zeegevechtsspel. Maak strategische keuzes en probeer alle boten van jouw tegenstander tot zinken te brengen.

SHOTS

Iedere speler of elk team mag op zijn helft 7 schepen plaatsen. Deze schepen zijn voorzien van (shot)glazen met daarin verschillende soorten drank. Dit hoeft niet per se alcohol te zijn. Het personeel van Battlehouse schenkt de drankjes in.
Elke speler meldt de coördinaten van elk schot. Wanneer de coördinaat goed is, een hit, moet de tegenstander het drankje opdrinken. Wanneer het fout is, een mis, mag de tegenstander.

Wanneer alle coördinaten van een schip zijn geraakt, is het schip gezonken. De eigenaar van het schip deelt dit mee, bijvoorbeeld  ”Je hebt mijn schip laten zinken!”

  • Het bekende zeeslagspel - XXL uitvoering
  • 6 tot 10 personen
  • Vanaf 18 jaar

Waarom kiezen voor Battlehouse?

Voor jong en oud!

Iedereen kan bij Battlehouse Heerenveen wel wat leuks doen! Van een spannende escape-room tot een gezellig potje interactieve Bingo!

Duidelijke prijzen!

Wij hanteren duidelijke en eerlijke prijzen!

Een uniek op maat gemaakt uitje!

Een personeelsfeest of een leuk vriendenuitje? Alles is mogelijk en door activiteiten met elkaar te combineren creëer je samen met ons een uniek uitje speciaal op maat gemaakt.

Lekker eten en drinken!

Naast activiteiten kun je bij Battlehouse Heerenveen natuurlijk ook lekker eten en drinken! Van lunch tot diner en zelfs gourmetten! Niets is te gek! Maar wel zo lekker!

Voor grote en kleine groepen!

Bij ons kun je terecht vanaf 2 personen tot zelfs 200 personen!

clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop

Klantbeoordelingen

Dit zeggen onze klanten:

Bekijk alle beoordelingen
clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop
💬 Appje sturen?