union-light

Lasergame & onbeperkt schieten

27.50 p.p.

Vind jij schieten leuk? Dan is dit arrangement echt wat voor jou!

Eerst ga je in twee rondes individueel of in teams de strijd aan tegen je tegenstanders in onze lasergame arena met twee verdiepingen. Daarna loop je naar onze net nieuwe Battlehouse Arena en mag je 20 minuten knallen met onze luchtbuks of kruisboog.

Vragen? Wij staan altijd voor je klaar!

 • 2 rondes lasergamen
 • 20 minuten kruisboog en/of luchtbuks schieten
 • Vanaf 15 jaar
 • Schietinstructeur aanwezig

Veelgestelde vragen

Heb je geen antwoord kunnen vinden? Neem dan hier contact met ons op!

 • Hoe gaat het lasergamen in zijn werk?
  We beginnen altijd met de uitleg van het spel. Hier leer je hoe de lasergun werkt, hoe je harnas werkt en wat de spelregels zijn. Na de speluitleg betreed je de arena voor een 12 minuten durende battle! Vervolgens heb je pauze en is het mogelijk om de spelvorm te veranderen. Bij Lasergame Heerenveen is het mogelijk om twee soorten spellen te spelen. Ten eerste is dit het solo spel (individual battle), hierbij speelt iedereen voor zich. Ten tweede kan voor het team spel (team battle) worden gekozen. Hierbij wordt de groep verdeeld in maximaal zes teams. Vervolgens gaan jullie voor de tweede keer de arena in.  
 • Wat is Battlehouse Arena?
  Battlehouse Arena is een indoor entertainment center. In dit nieuwe centrum wordt een scala aan nieuwe activiteiten aangeboden: onder andere een nieuwe (horror) escaperoom, een bungee-soccer arena, een shooting arena en nog veel meer!
 • Voor wie is Battlehouse Arena?
  Battlehouse Arena is er voor iedereen. Zowel voor jong als oud hebben wij verschillende activiteiten en bijpassende arrangementen!
 • Waar is Battlehouse Arena?
  Battlehouse Arena is te vinden op de Gedempte Molenwijk 4A. Dit is schuin tegenover Battlehouse, wat je vindt op de Gedempte Molenwijk 13A.
Alle veelgestelde vragen
clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop

Klantbeoordelingen

Dit zeggen onze klanten:

clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop
💬 Appje sturen?