union-light

Brownies feest

21.50 p.p.

Feestje te vieren? Trommel al je vrienden en vriendinnen op en maak er een lekker en geslaagd feestje van!

Jullie starten het feest bij het gezelligste restaurant van Heerenveen: Brownies & downieS. Bij aankomst worden jullie hartelijk ontvangen en mogen jullie je eigen brownie of blondie versieren. Daarnaast krijgen jullie een mooie puzzel of kleurplaat.

Daarna is het tijd om naar ons te lopen voor het lasergamen. Op het begin krijgen jullie de basisinstructies uitgelegd. Vervolgens kijken jullie een instructievideo en nadat alle vragen zijn beantwoord kunnen jullie losgaan in de grote arena.

Jullie spelen twee potjes lasergame van 12 minuten. Tussentijds hebben jullie eventjes pauze, want het lasergamen is natuurlijk wel intensief. In deze tijd hebben jullie tijd om cadeautjes uit te pakken of te praten over de mega scores die jullie hebben gehaald.

Mocht je eerst willen lasergamen en daarna brownies willen versieren, laat dit dan even weten in de reservering.

  • Brownies versieren bij Brownies & downieS
  • 2x lasergamen
  • Onbeperkt limonade drinken

Waarom kiezen voor Battlehouse?

Voor jong en oud!

Iedereen kan bij Battlehouse Heerenveen wel wat leuks doen! Van een spannende escape-room tot een gezellig potje interactieve Bingo!

Duidelijke prijzen!

Wij hanteren duidelijke en eerlijke prijzen!

Een uniek op maat gemaakt uitje!

Een personeelsfeest of een leuk vriendenuitje? Alles is mogelijk en door activiteiten met elkaar te combineren creëer je samen met ons een uniek uitje speciaal op maat gemaakt.

Lekker eten en drinken!

Naast activiteiten kun je bij Battlehouse Heerenveen natuurlijk ook lekker eten en drinken! Van lunch tot diner en zelfs gourmetten! Niets is te gek! Maar wel zo lekker!

Voor grote en kleine groepen!

Bij ons kun je terecht vanaf 2 personen tot zelfs 200 personen!

clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop

Klantbeoordelingen

Dit zeggen onze klanten:

Bekijk alle beoordelingen
clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop
💬 Appje sturen?