union-light

Altijd al een held willen zijn zoals in bekende films? In films moeten helden om hun doel te bereiken door een ruimte vol met laserstralen. Battlehouse Arena heeft ook zo’n ruimte, waar je zelf een held kan zijn!

Ontwijk de laserstralen

Mission Impossible is een lasergame dat zich afspeelt in een donkere ruimte. Deze ruimte zit vol met laserstralen die elkaar doorkruisen. Je krijgt maximaal 3 minuten om de overkant te bereiken en dit doe je door onder de laserstralen heen te stappen of er juist overheen te gaan. Met dit spel heb je je hele lichaam nodig: je moet je immers in allerlei gekke hoeken en bochten wringen.

MISSION COMPLETED!

Je hebt je missie als held volbracht wanneer jij in de donkere ruimte de vijf zogeheten kokers hebt gevonden en deze op de juiste wijze in de daarvoor bedoelde bak hebt gestopt. De tijd stopt wanneer je op de rode knop hebt gedrukt. Wanneer je een laserstraal raakt krijg je strafseconden. Laat je niet afleiden en ga zo snel mogelijk door naar de overkant. Heb je de vijf juiste kokers? Mission Completed! Ben jij sneller en behendiger dan je tegenstanders?

Bijbehorende arrangementen

Kids
Staat je gewenste arrangement er niet tussen?
clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop

Veelgestelde vragen

Heb je geen antwoord kunnen vinden? Neem dan hier contact met ons op!

 • Wat is Battlehouse Arena?
  Battlehouse Arena is een indoor entertainment center. In dit nieuwe centrum wordt een scala aan nieuwe activiteiten aangeboden: onder andere een nieuwe (horror) escaperoom, een bungee-soccer arena en nog veel meer!
 • Voor wie is Battlehouse Arena?
  Battlehouse Arena is er voor iedereen. Zowel voor jong als oud hebben wij verschillende activiteiten en bijpassende arrangementen!
 • Waar is Battlehouse Arena?
  Battlehouse Arena is te vinden op de Gedempte Molenwijk 4A. Dit is schuin tegenover Battlehouse, wat je vindt op de Gedempte Molenwijk 13A.
 • Wanneer is Battlehouse Arena geopend?
  Battlehouse Arena is officieel geopend op 30 augustus 2019 en je kunt er vanaf nu elke dag terecht om verschillende activiteiten te spelen. Van tevoren een reservering maken heeft onze voorkeur, maar je mag ook zo binnen lopen!
Alle veelgestelde vragen
clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop

Klantbeoordelingen

Dit zeggen onze klanten:

Bekijk alle beoordelingen
clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop
💬 Appje sturen?