union-light

Wat mast ha jongh?!

Mevrouw Ling, de trotse eigenaresse van restaurant Wat Mast Ha Jongh, is verdwenen zonder maar een enkel spoor achter te laten. De stilte duurt niet lang, want de geruchten gaan dat de Chinese maffia haar schaduw werpt over het eens zo vredige restaurant. De maffia is hongerig naar alles wat kostbaar is en haar ogen zijn nu gericht op de rijkdommen van Wat Mast Ha Jongh. Terwijl de klok genadeloos tikt, staan jullie als familie voor een angstaanjagende uitdaging.

Lukt het jullie om het mysterie van restaurant Wat Mast Ha Jongh te ontrafelen en de buit veilig te stellen, of zullen jullie ten prooi vallen aan de onverbiddelijk greep van de maffia?

Bijbehorende arrangementen

Groepen
Combinaties
Staat je gewenste arrangement er niet tussen?
clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop

Spelregels

Aantal personen

Het spel is geschikt voor 3 tot en met 6 personen.

Minimum leeftijd

De minimum leeftijd is 16 jaar.

Speeltijd

Jullie hebben 60 minuten de tijd. Ben je te laat, dan gaat dit van de speeltijd af. Zorg dus dat je 15 minuten voor aanvangstijd aanwezig bent.

Wees voorzichtig

Het is niet toegestaan, of nodig, om brute kracht te gebruiken en/of zaken te forceren.

Je bent veilig

Voor de veiligheid van alle deelnemers zijn er meerdere camera’s aanwezig, die alles in de gaten houden.

Onder invloed

Ben je onder invloed van drank en/of drugs, dan krijg je geen toegang tot onze rooms. Is er bij aanvang van het spel twijfel, dan heeft onze medewerker het recht je te weigeren.

Ssst...geheimhouding

We verzoeken je tot geheimhouding. Praten over de ervaring is leuk, maar geef anderen ook de kans om hetzelfde te ervaren. Geheimhouding over de inhoud van het spel is dus de enige manier om het voor iedereen uitdagend te houden!

Eigen risico

Toegang tot Battlehouse en onze rooms, en het spelen van het spel, is geheel op eigen risico.

Geen hulp

Horloges, mobiele telefoons en camera’s moet je inleveren. Er zijn lockers aanwezig.

clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop

Veelgestelde vragen

 • Wat is een escaperoom?
  Een escaperoom (ook wel room escape, escape game, ontsnappingsspel, exit game of nog anders genoemd) is een interactief spel waarbij een groep mensen in een kamer wordt opgesloten. De deelnemers moeten door middel van het zoeken naar sleutels, codes en aanwijzingen, en door het oplossen van puzzels en raadsels, de kamer binnen een bepaalde tijd (meestal een uur) proberen te verlaten.
 • Hoe lang duurt een escaperoom?
  Jullie krijgen 60 minuten de tijd om uit de kamer te komen.
 • Zijn kinderen toegestaan in een escaperoom?
  Nee, kinderen tot een leeftijd van 16 jaar zijn helaas niet toegestaan.
 • Vanaf welke leeftijd kun je een escaperoom spelen?
  Al onze escaperooms zijn geschikt vanaf een leeftijd van 16 jaar. Dit komt door de thema's van de kamers, maar ook door de moeilijkheid. Escaperoom de Old Sailor is geschikt vanaf 14 jaar. Nog vragen? Geef gerust een belletje of mail ons!
 • Waar kan ik parkeren?
  Je vindt Battlehouse aan de Gedempte Molenwijk 13A én Gedempte Molenwijk 4A in Heerenveen. Er is volop parkeergelegenheid in de buurt. Zo kun je bij ons in de straat parkeren, maar is het handiger om op het parkeerterrein Molenplein of in de parkeergarage Geerts Willigen (Geerts Willigenplein 1) te parkeren. Dan hoef je de parkeertijd niet in de gaten te houden en het uitrijden is 24 uur per dag mogelijk. Je zult vanaf deze beide locaties slechts 5 minuten moeten lopen.
Bekijk alle veel gestelde vragen
clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop

Klantbeoordelingen

Dit zeggen onze klanten:

Bekijk alle beoordelingen
clipping-mask-mobile
clipping-mask-desktop
💬 Appje sturen?